فهرست بستن

ریاضیات و بانک آینده

ریاضیات و بانک آینده

بانک آینده در سال ۱۳۸۸ تاسیس و در سال ۱۴۰۴ پس از ۱۶ سال فعالیت با بیش از ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان(۵۰۰ همت) زیان انباشته در بانک ملی ایران انباشانده شد! یعنی هر سال ۳۱.۱۲۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان زیان انباشته از سال ۱۳۸۸ تا دیروز!

اگر قیمت دلار را در ۱۶ سال اخیر به‌طور میانگین ۳۹۰۰ تومان(شهریور ۱۳۹۶) فرض کنیم؛ این بانک در هر سال ۸.۰۱۲.۸۲۰.۵۱۲ دلار زیان! که با ارزش امروز مجموع خسارت وارد شده به اموال عمومی و مردم، چیزی بیش از ۱۲۸ میلیارد دلار خواهد بود یعنی ۱۳،۵۵۰،۸۴۳،۶۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان!

برای درک این خسارت وارد شده به اموال و سرمایه‌های عمومی طی ۱۶ سال گذشته، به این نکته توجه کنید که اگر این زیان و خسارت را به همه مردم دنیا تقسیم کنیم به هر نفر ۱.۷۶۲.۸۲۰ تومان خواهد رسید!

نتیجه:

بانک آینده در هر سال فعالیت خود به هر یک از انسان‌های زنده روی کره زمین، ۱۱۰.۱۷۶ تومان زیان وارد کرده‌است.

مزبان حبیبی

سوم آبان هزاروچهارصدوچهار

دیدگاهتان را بنویسید